Ziarul Financiar: Asrecover, profesionisti in recuperarea creantelor si bunurilor provenite din contractele de leasing

În ultima perioadă, s-a observat o creștere a interesului și a activității în domeniul recuperării bunurilor din leasing, deoarece există multe situații care pot afecta negativ companiile.

Pentru a minimiza riscurile asociate cu contractele de leasing, este necesară o supraveghere constantă a acestora, deoarece natura, uzura și mobilitatea bunurilor pot face ca expunerea la riscuri să fie mare, mai ales în cazul contractelor între societăți comerciale.

Asrecover oferă servicii de externalizare a operațiunilor juridice privind contractele de leasing, care pot ajuta la economisirea costurilor cu avocații in-house și cu alți consilieri juridici. Platforma digitală Asrecover permite gestionarea și transmiterea actualizărilor către clienți cu privire la starea fiecărui contract de leasing.

Echipa Asrecover, care include avocați, experți fiscali, juristi și profesionisti care au lucrat în structurile Ministerului Afacerilor Interne și cu experiență în investigații, poate gestiona un volum mare de clienți prin intermediul automatizărilor.

Datorită legislației complexe și incomplete și a comunicării deficitare cu instituțiile abilitate, pot apărea multiple obstacole în desfășurarea contractelor de leasing. De aceea, prevenirea este aproape obligatorie pentru a asigura continuitatea încasărilor și protejarea bunurilor aflate în leasing.

 

afla mai multe pe zf.ro

Autor

Alexandru Sandu

CEO
SUNA ACUM