Compania

 

15 ani de experienta

AS Recover, infiintata in 2009, isi propune sa fie un partener de success la nivel national pe segmentul de servicii de recuperare a creantelor, atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice prin asigurarea unor servicii complete, profesionale si competitive .

Echipa noastra de profesionisti in domeniu vine in intampinarea nevoilor clientilor, cu solutii adaptate acestora oferind servicii complete de consultanta juridica (in faza de preventie), de colectare si recuperare a creantelor, de reprezentare in instanta si de executare silita prin executorii judecatoresti colaboratori.

Astazi, suntem o companie matura, recunoscuta si responsabila, avand echipe specializate de avocati si consultanti ce stau la dispozitia clientilor nostri, dedicati in fiecare zi nevoilor acestora.

Abordare
Ne focusam pe a oferi consultanta juridica utila si practica, adaptata nevoilor clientilor si, mai presus de toate, punem valoare in relatiile de lunga durata cu acestia.

Echipa
Talentul individual este imbunatatit cand este sustinut de o echipa. Lucrul in echipa asigura performanta de inalta clasa de rezultatele obtinute de noi pentru clienti. 

Acoperire nationala
Echipa noastra de specialisti isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari, avand experienta in gestionarea procedurilor de recuperari creante pentru clienti din toate regiunile Romaniei. 

Avem reprezentanti in regiunile centrale ale tarii, fiind dispusi sa vi sa alature in intelegerea si solutionarea conflictelor de natura juridica intalnite.

 

 

SUNA ACUM