AGERPRES: Asrecover, un partener de incredere pentru recuperarea creantelor si bunurilor provenite din contractele de leasing

Asrecover este o companie care se ocupă de recuperarea bunurilor din leasing si recuperari creante, oferind servicii de externalizare a operațiunilor juridice legate de contractele de leasing. Prin intermediul platformei digitale Asrecover, clienții pot avea acces la actualizări în timp real cu privire la starea fiecărui contract de leasing.

Echipa Asrecover este formată din avocați, experți fiscal și oameni care au lucrat în trecut în structurile Ministerului Afacerilor Interne și care au experiență în investigații. Ei pot gestiona un volum mare de contracte de leasing în același timp, oferind servicii de recuperare eficiente și rapide.

Asrecover înțelege că prevenirea este importantă pentru a asigura continuitatea încasărilor și protejarea bunurilor aflate în leasing. În anumite cazuri speciale, cum ar fi atunci când utilajele sunt greu de identificat și relocat, este nevoie de intervenția unei echipe specializate pentru a le găsi și recupera.

citeste mai multe pe agerpres.ro

Autor

Alexandru Sandu

CEO
SUNA ACUM